De Wylde Woonboerderij | 8 Pers.

De Wylde Woonboerderij | 8 Pers.

De Wylde Woonboerderij | 8 Pers.
8-persoons Bungalow
v.a. € 727.30
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "De Wylde Woonboerderij | 8 Pers." is gelegen op Het Wylde Pad. Het Wylde Pad is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Twijzelerheide is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Het Wylde Pad toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Friesland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Friesland.

NIEUW: Beschikbaar vanaf 11 november 2022!

Supertrots zijn we op dit huzarenstukje van het Wylde Pad. Onze nieuwste Groepsaccommodatie; helemaal Wylde! Kom met jouw vrienden, familie of collega's genieten van onze 8 persoons monumentale woonboerderij. In totaal bieden we 4 slaapkamers (2x 2 persoonsbed en 2x 2 losse bedden) en 2 badkamers. Lekker luxe, want de badkamer beneden heeft een dubbele douche én een fijn ligbad. Op de hal vind je een apart toilet.

In de nieuwe keuken maak je de heerlijkste gerechten klaar voor jou & je medegasten. Het ruimte 5-pits fornuis en de combi oven helpen je een handje, net als alle fijne SMEG apparatuur (waterkoker, koffiemachine, etc). Voor al je verse producten kun je gebruik maken van onze grote vriezer en koelkast. Afwassen is verleden tijd door de vaatwasser. Ook lekker; als het zonnetje schijnt kun je genieten van een heerlijke grote voortuin!

PS: Natuurlijk is er ook een smart-tv & high speed wifi. Wanneer komen jullie langs?!

Heeft u interesse in accommodatie "De Wylde Woonboerderij | 8 Pers." op vakantiepark Het Wylde Pad? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Het Wylde Pad. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken